ADD tim

Kontaktirajte nas na 01 457-11-26 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

English German Italian
Nalazite se ovdje: Home

Ponedjeljak18 Veljača 2019

Edukacija i savjetovanje u području organizacijskog razvoja i upravljanja organizacijom

U

svom razvoju organizacije se susreću sa različitim izazovima vezanima uz početak rada, nagli rast, povećanje ili smanjenje broja zaposlenika, promjene struktura i tome slično. Zbog svakodnevnih obveza i potreba za izvršavanjem zadataka u kratkim rokovima, organizacija nema dovoljno vremena baviti se sama sobom već joj za to treba pomoć vanjskog stručnjaka. Nadalje, vrlo su česte situacije u kojima je iznimno vrijedna pomoć osobe „izvan sustava“ kako bi pomogla u izradi strateških i operativnih planova, učinkovitijoj raspodjeli posla, uspostavi sustava praćenja organizacijske učinkovitosti, poboljšanju odnosa u timu, upošljavanju novih osoba i tome slično. Korisnici usluga u ovom području mogu biti: ustanove i organizacije sustava socijalne skrbi, zaštite okoliša, kulture, obrazovanja, udruge građana, zaklade i srodne organizacije. Vrste usluga koje se pružaju o ovom području mogu biti različite vrste procjena potreba, analiza i evaluacija koje ujedno uključuju i prijedloge za unapređenje poslovanja i konkretne akcije. Nadalje, usluge uključuju radionice, seminare, grupna i individualna savjetovanja kao i mentorstvo.

Administrator

Internetska stranica: www.addtim.hr

Pridružite nam se!

Pratite nas preko svih naših kanala ili izaberite vaš omiljeni.

RSSFacebookTwitter

Newsletter Modul
Joomla Extensions powered by Joobi

Razvoj Newsletter

Keep up to date on the latest from our network:

Unsubscribe

...JA Minisite

Usluge savjetovanja i edukacije koje doprinose održivom gospodarskom i društvenom razvoju uključujući razvoj projekata, organizacija, institucija i tvrtki.

...