ADD tim

Kontaktirajte nas na 01 457-11-26 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

English German Italian
Nalazite se ovdje: Home ČEŠKA - Podrška nezaposlenima

Ponedjeljak18 Veljača 2019

Vaša radionica je bila dinamična i puna praktičnog rada što je izuzetno korisno jer se rađaju brojna pitanja na koja odmah imamo priliku dobiti odgovor. Jako dobro raspoređeno vrijeme, jasan i izravan prijenos znanja te osobito učinkovit rad u grupama i naglasak na primjeni odslušanog.

Sample imageDOJMOVI

Radionica "Izrada projektnih prijedloga"

ČEŠKA - Podrška nezaposlenima

U Republici Češkoj proveden je projekt "Stvaranje i razvoj modula E-učenja i programa obuke za razvoj kombiniranog učenja i učenja na daljinu“, a za koji je tvrtka IT.Systém NET Solution s.r.o. sufinancirana od strane ESF.
Cilj projekta bio je stvoriti program obuke za stručno obrazovanje, koji će biti na raspolaganju nezaposlenima, pojedinim tvrtkama, jedinicama lokalne samouprave te neprofitnim organizacijama.
Obrazovni programi se sastoji od pojedinačnih modula E- učenja i kompletnog obrazovnog programa. Na taj način zainteresirani mogu izabrati jednu od te dvije opcije ili kombinirano kompletan program sa onim dijelom za koji su posebno zainteresirani. Niz prednosti koje pruža e-učenje (manji financijski izdaci, obuka prilagođena vremenu polaznika i sl.) kao i kvaliteta ovakvog programa omogućili sz svrsishodnu obuku ciljnih korisnika u skladu s njihovim potrebama.
Stranica projekta

Pridružite nam se!

Pratite nas preko svih naših kanala ili izaberite vaš omiljeni.

RSSFacebookTwitter

Newsletter Modul
Joomla Extensions powered by Joobi

Razvoj Newsletter

Keep up to date on the latest from our network:

Unsubscribe

...JA Minisite

Usluge savjetovanja i edukacije koje doprinose održivom gospodarskom i društvenom razvoju uključujući razvoj projekata, organizacija, institucija i tvrtki.

...