ADD tim

Kontaktirajte nas na 01 457-11-26 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

English German Italian
Nalazite se ovdje: Home Nedavne aktivnosti EU IPA projekt: Jačanje kapaciteta razvoja ljudskih resursa u BiH

Ponedjeljak18 Veljača 2019

Vaša radionica je bila dinamična i puna praktičnog rada što je izuzetno korisno jer se rađaju brojna pitanja na koja odmah imamo priliku dobiti odgovor. Jako dobro raspoređeno vrijeme, jasan i izravan prijenos znanja te osobito učinkovit rad u grupama i naglasak na primjeni odslušanog.

Sample imageDOJMOVI

Radionica "Izrada projektnih prijedloga"

EU IPA projekt: Jačanje kapaciteta razvoja ljudskih resursa u BiH

Tijekom kolovoza 2012. pružene su usluge obuke za potencijalne prijavitelje na IPA natječaje u području razvoja ljudskih resursa u BiH. Obuka se sastojala od dvodnevnih treninga koji su imali za cilj predstaviti EU politike u području razvoja ljudskih resursa, ciljeve natječaja za dodjelu bespovratnih potpora (grantova) u istom području, natječajnu dokumentaciju te proces  razrade projektnih ideja i pisanja prijedloga projekta. Sudionici obuke su bili predstavnici javnih i privantih institucija i organizacija koji se bave područjem strukovnog obrazovanja u BiH. Ukupno je 180 osoba sudjelovalo na 6  treninga koji su održani u Sarajevu, Banja Luci i Mostaru. Projekt se provodi u okviru EU IPA programa od strane  poljske tvrtke EPRD. Više o projektu možete saznati na http://www.hrd-bih.eu .

Pridružite nam se!

Pratite nas preko svih naših kanala ili izaberite vaš omiljeni.

RSSFacebookTwitter

Newsletter Modul
Joomla Extensions powered by Joobi

Razvoj Newsletter

Keep up to date on the latest from our network:

Unsubscribe

...JA Minisite

Usluge savjetovanja i edukacije koje doprinose održivom gospodarskom i društvenom razvoju uključujući razvoj projekata, organizacija, institucija i tvrtki.

...