ADD tim

Kontaktirajte nas na 01 457-11-26 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

English German Italian
Nalazite se ovdje: Home Nedavne aktivnosti EU IPA projekt: YMCA - Mladi za razvoj poljoprivrede

Ponedjeljak18 Veljača 2019

Vaša radionica je bila dinamična i puna praktičnog rada što je izuzetno korisno jer se rađaju brojna pitanja na koja odmah imamo priliku dobiti odgovor. Jako dobro raspoređeno vrijeme, jasan i izravan prijenos znanja te osobito učinkovit rad u grupama i naglasak na primjeni odslušanog.

Sample imageDOJMOVI

Radionica "Izrada projektnih prijedloga"

EU IPA projekt: YMCA - Mladi za razvoj poljoprivrede

Tijekom lipnja 2012. ADD tim je u suradnji s tvrtkom SPECULUM pružio konzultantske usluge u pokretanju vlastitog  posla mladim nezaposlenim osobama s područja Gline i okolice. Mladima su pružene usluge koje su uključivale  procjenu potreba i mogućnosti za pokretanjem određenog posla, izrade poslovnih planova i popratne  dokumentacije te pružanja ostalih relevantnih informacija. Predstavljene usluge samo su dio EU IPA projekta  kojega je provodila Sisačko-moslavačka županija. Više o projektu možete saznati na http://ymca.smz.hr/ .

Pridružite nam se!

Pratite nas preko svih naših kanala ili izaberite vaš omiljeni.

RSSFacebookTwitter

Newsletter Modul
Joomla Extensions powered by Joobi

Razvoj Newsletter

Keep up to date on the latest from our network:

Unsubscribe

...JA Minisite

Usluge savjetovanja i edukacije koje doprinose održivom gospodarskom i društvenom razvoju uključujući razvoj projekata, organizacija, institucija i tvrtki.

...