ADD tim

Kontaktirajte nas na 01 457-11-26 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

English German Italian
Nalazite se ovdje: Home Pojmovnik NUTS (engl. nomenclature of territorial units of for statistics)

Ponedjeljak18 Veljača 2019

Vaša radionica je bila dinamična i puna praktičnog rada što je izuzetno korisno jer se rađaju brojna pitanja na koja odmah imamo priliku dobiti odgovor. Jako dobro raspoređeno vrijeme, jasan i izravan prijenos znanja te osobito učinkovit rad u grupama i naglasak na primjeni odslušanog.

Sample imageDOJMOVI

Radionica "Izrada projektnih prijedloga"

NUTS (engl. nomenclature of territorial units of for statistics)

NUTS (Nomenklatura prostornih jedinica za statistiku) je sustav nomenklature prostornih jedinica EU-a nužan za  provođenje regionalne politike EU-a. Uveden je kako bi se olakšalo prikupljanje, analiziranje, usporedba i  usklađivanje statističkih podataka o regijama EU-a. Regije se po NUTS-u ne moraju poklapati s postojećim  administrativnom podjelom države na regionalne jedinice. Od srpnja 2013. godine, Hrvatska će biti podijeljena u  dvije statističke regije: Jadransku i Kontinentalnu. Više zanimljivih informacija na ovu temu možete saznati na  sljedećoj poveznici: link.

Više u ovoj kategoriji: « LOKALNA AKCIJSKA GRUPA

Pridružite nam se!

Pratite nas preko svih naših kanala ili izaberite vaš omiljeni.

RSSFacebookTwitter

Newsletter Modul
Joomla Extensions powered by Joobi

Razvoj Newsletter

Keep up to date on the latest from our network:

Unsubscribe

...JA Minisite

Usluge savjetovanja i edukacije koje doprinose održivom gospodarskom i društvenom razvoju uključujući razvoj projekata, organizacija, institucija i tvrtki.

...