ADD tim

Kontaktirajte nas na 01 457-11-26 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

English German Italian
Nalazite se ovdje: Home Nedavne aktivnosti Završena provedba seminara za poduzetnike

Ponedjeljak18 Veljača 2019

Vaša radionica je bila dinamična i puna praktičnog rada što je izuzetno korisno jer se rađaju brojna pitanja na koja odmah imamo priliku dobiti odgovor. Jako dobro raspoređeno vrijeme, jasan i izravan prijenos znanja te osobito učinkovit rad u grupama i naglasak na primjeni odslušanog.

Sample imageDOJMOVI

Radionica "Izrada projektnih prijedloga"

Završena provedba seminara za poduzetnike

U okviru projekta „Poduzetnički impuls - Obrazovanje za poduzetništvo“ Ministarstva poduzetništva i obrta, ADD  timu je odobrena potpora za provedbu besplatnih seminara o pripremi i provedbi EU projekata.

Besplatni seminari na teme „Kako osmisliti i provesti projekt te dobivati sredstva iz pretpristupnih i EU fondova“ te  "Kako provoditi EU projekt“ održani su tijekom studenog i prosinca prošle godine.

Mali i srednji poduzetnici su imali priliku steći informacije o EU trendovima i politikama u području poduzetništva,  EU financijskim instrumentima za poduzetnike, dokumentaciji potrebnoj za prijavu na EU natječaje te unaprijediti vještine u razradi poduzetničkih ideja i procesu provedbe EU projekata.

Gotovo 50 polaznika seminara, iz cijele Hrvatske, je radilo na konkretnim primjerima projekata, učilo o najčešćim propustima u prijavi i provedbi EU projekata te uspostavilo komunikaciju s drugim poduzetnicima, što će vjerojatno u budućnosti rezultirati potencijalnom suradnjom koja će doprinijeti poboljšanju njihove tržišne pozicije.

Pridružite nam se!

Pratite nas preko svih naših kanala ili izaberite vaš omiljeni.

RSSFacebookTwitter

Newsletter Modul
Joomla Extensions powered by Joobi

Razvoj Newsletter

Keep up to date on the latest from our network:

Unsubscribe

...JA Minisite

Usluge savjetovanja i edukacije koje doprinose održivom gospodarskom i društvenom razvoju uključujući razvoj projekata, organizacija, institucija i tvrtki.

...