ADD tim

Kontaktirajte nas na 01 457-11-26 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

English German Italian
Nalazite se ovdje: Home Natječaji HZZ

Ponedjeljak18 Veljača 2019

Vaša radionica je bila dinamična i puna praktičnog rada što je izuzetno korisno jer se rađaju brojna pitanja na koja odmah imamo priliku dobiti odgovor. Jako dobro raspoređeno vrijeme, jasan i izravan prijenos znanja te osobito učinkovit rad u grupama i naglasak na primjeni odslušanog.

Sample imageDOJMOVI

Radionica "Izrada projektnih prijedloga"

HZZ

Godišnji plan dodjele bespovratnih sredstava za 2013. godinu Službe za financiranje i ugovaranje projekata EU HZZ-a

 

Služba za financiranje i ugovaranje projekata EU pri Hrvatskom zavodu za zapošljavanje (CES DFC) objavila je Godišnji plan dodjele bespovratnih sredstava za 2013. godinu. Plan sadržava informacije o planiranim  natječajima za dodjelu bespovratnih sredstava koji će se objaviti tijekom 2013. godine.

Godišnji plan je podijeljen u 3 područja:

• Inicijative za razvoj lokalnog zapošljavanja – faza ll;

• Poboljšanje pristupa tržištu rada osobama s invaliditetom;

• Jačanje socijalnog dijaloga.

 

Cilj  Inicijative za razvoj lokalnog zapošljavanja je podrška osmišljavanju i provedbi aktivne i preventivne politike tržišta rada na regionalnoj razini. Cilj Poboljšanja pristupa tržištu rada osobama s invaliditetom je povećati  prilike za zapošljavanje i socijalnu inkluziju osoba s invaliditetom kroz razvoj i provedbu posebnih programa i prilagodbu radnih mjesta osobama s invaliditetom. Prihvatljivi prijavitelji za ova dva područja dodjele  bespovratnih sredstava bit će nevladine organizacije, neprofitne organizacije, javne institucije, lokalne i regionalne vlasti, privatne institucije, privatna poduzeća, lokalne i regionalne razvojne agencije, zadruge te  međunarodne (međuvladine) organizacije.

Cilj Jačanja socijalnog dijaloga je poboljšanje efikasnosti i održivosti partnera u socijalnom dijalogu kao i poboljšanje njihovih organizacijskih mogućnosti.  Prihvatljivi prijavitelji u ovom području biti će trgovačke udruge i  njihove regionalne, lokalne i sektorske branše, udruženja zaposlenika i njihove regionalne, lokalne i sektorske branše, udruženja civilnog društva, nevladine organizacije, neprofitne organizacije, javne ustanove, privatne  institucije, lokalne i regionalne vlasti, lokalne i regionalne razvojne agencije, zadruge, međunarodne (međuvladine) organizacije.

Indikativni iznosi ovih poziva bit će:

• za Inicijative za razvoj lokalnog zapošljavanja – 4.000.000,00 Eura;

• za Poboljšanje pristupa tržištu rada osobama s invaliditetom – 1.448.588,00 Eura;

• za Jačanje socijalnog dijaloga – 600.000,00 Eura.

Sufinanciranje Europske unije iznosit će maksimalno 95% dopuštenih troškova.

Pozivi za dostavu projektnih prijedloga bit će objavljeni u drugom tromjesečju 2013.

Cjeloviti godišnji plan dodjele bespovratnih sredstava za 2013. godinu možete vidjeti ovdje.

Pridružite nam se!

Pratite nas preko svih naših kanala ili izaberite vaš omiljeni.

RSSFacebookTwitter

Newsletter Modul
Joomla Extensions powered by Joobi

Razvoj Newsletter

Keep up to date on the latest from our network:

Unsubscribe

...JA Minisite

Usluge savjetovanja i edukacije koje doprinose održivom gospodarskom i društvenom razvoju uključujući razvoj projekata, organizacija, institucija i tvrtki.

...