ADD tim

Kontaktirajte nas na 01 457-11-26 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

English German Italian
Nalazite se ovdje: Home Naš je savjet Poboljšanje pristupa tržištu rada osobama s invaliditetom

Ponedjeljak18 Veljača 2019

Vaša radionica je bila dinamična i puna praktičnog rada što je izuzetno korisno jer se rađaju brojna pitanja na koja odmah imamo priliku dobiti odgovor. Jako dobro raspoređeno vrijeme, jasan i izravan prijenos znanja te osobito učinkovit rad u grupama i naglasak na primjeni odslušanog.

Sample imageDOJMOVI

Radionica "Izrada projektnih prijedloga"

Poboljšanje pristupa tržištu rada osobama s invaliditetom

U sklopu IV. komponente IPA programa, pod prioritetom 2, mjera 2.1, operacija 2.1.7, objavljen je natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava „Poboljšanje pristupa tržištu rada osobama s invaliditetom“.

Cilj poziva je povećati mogućnosti za zapošljavanje i promovirati socijalnu uključenost osoba s invaliditetom.

Poziv je podijeljen na 3 područja:
•    Razvoj i osiguravanje programa stručnog usavršavanja za osobe s invaliditetom.
•    Projekti podizanja svijesti u svrhu borbe protiv stereotipa.
•    Radionice usmjerene unapređenju socijalne uključenosti za osobe s invaliditetom.

Prihvatljive aktivnosti prema područjima su:
•    Područje 1: procjena potreba za razvoj vještina osoba ciljane skupine; pružanje psiho-socijalnog osnaživanja; izrada programa osposobljavanja za posao; građevinska prilagodba radnog mjesta; tehnička prilagodba radnih uvjeta.
•    Područje 2: kampanje protiv stigmatizacije; obrazovne djelatnosti ili informacijske kampanje usmjerene na javnost, poslodavce, udruge, institucije; medijske kampanje; identifikacija i promicanje dobre prakse vezane za zapošljavanje i samozapošljavanje osoba s invaliditetom.
•    Područje 3: dizajn i vođenje radionica za osobe s invaliditetom; dizajn i provođenje radionica s ciljem povećanja socijalne kompetencije neaktivnih osoba s invaliditetom; dizajn i pružanje dobrovoljnog rada temeljenog na programu uključivanja neaktivnih osoba s invaliditetom u redovne radne aktivnosti organizacija.

Pridružite nam se!

Pratite nas preko svih naših kanala ili izaberite vaš omiljeni.

RSSFacebookTwitter

Newsletter Modul
Joomla Extensions powered by Joobi

Razvoj Newsletter

Keep up to date on the latest from our network:

Unsubscribe

...JA Minisite

Usluge savjetovanja i edukacije koje doprinose održivom gospodarskom i društvenom razvoju uključujući razvoj projekata, organizacija, institucija i tvrtki.

...