ADD tim

Kontaktirajte nas na 01 457-11-26 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

English German Italian
Nalazite se ovdje: Home Nedavne aktivnosti Seminar Upravljanje projektima EU 1

Ponedjeljak18 Veljača 2019

Vaša radionica je bila dinamična i puna praktičnog rada što je izuzetno korisno jer se rađaju brojna pitanja na koja odmah imamo priliku dobiti odgovor. Jako dobro raspoređeno vrijeme, jasan i izravan prijenos znanja te osobito učinkovit rad u grupama i naglasak na primjeni odslušanog.

Sample imageDOJMOVI

Radionica "Izrada projektnih prijedloga"

Seminar Upravljanje projektima EU 1

Fakultet za ekonomiju, finansije i administraciju – FEFA, u saradnji sa ADD timom iz Hrvatske, sa zadovoljstvom Vas poziva na seminar "Upravljanje projektima EU 1; priprema projekata", koji će se održati 18. - 20. marta 2015, od 9-17h, u prostorijama fakulteta u bulevaru Zorana Đinđića 44 u Beogradu.

Voditeljka seminara je Andreja Tonč, koja ima 16 godina iskustva u upravljanju projektima i organizacijskom razvoju, a posebno u upravljanju projektima EU.

Dodatne informacije (agenda, cena i obrazac za prijavu) preuzmite ovde.

Pridružite nam se!

Pratite nas preko svih naših kanala ili izaberite vaš omiljeni.

RSSFacebookTwitter

Newsletter Modul
Joomla Extensions powered by Joobi

Razvoj Newsletter

Keep up to date on the latest from our network:

Unsubscribe

...JA Minisite

Usluge savjetovanja i edukacije koje doprinose održivom gospodarskom i društvenom razvoju uključujući razvoj projekata, organizacija, institucija i tvrtki.

...