ADD tim

Kontaktirajte nas na 01 457-11-26 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

English German Italian

Razvoj potencijala - Područja

Nalazite se ovdje: Home Područja djelovanja Pružanje podrške u pripremi prijedloga projekata i vođenju projekata

Ponedjeljak18 Veljača 2019

Pružanje podrške u pripremi prijedloga projekata i vođenju projekata

S

ve se više svakodnevno poslovanje velikog broja organizacija i institucija počinje temeljiti na projektima. Kako bismo proveli neku svoju ideju od nas se zahtjeva da ju uobličimo u projektni prijedlog. Nadalje, mogućnost dobivanja sredstava za naše daljnje djelovanje temelji se sve više na odobravanju sredstava za određeni projekt, a sve manje na odobravanju iznosa za sveukupno djelovanje ili opće poslovanje.

Veliki izazovi postavljaju se vezano uz dobivanje sredstava iz fondova Europske unije, a podaci o tome kako uspješno djelovati u ovome području za većinu su potencijalnih korisnika bespovratnih sredstava nedostupni ili nedovoljno jasni. 

Priprema prijedloga projekata, osobito za EU natječaje, naječešće se predstavlja kao mit, iznimno zahtjevna procedura ili nemoguća misija. Stoga mnogi od natjecanja za EU bespovratna sredstva odustaju i prije nego što su probali pripremiti prijedlog projekta.

Naša je namjera predstaviti vam pripremu prijedloga projekta kao vještinu koja se, kao i mnoge druge uče na jednostavan i zanimljiv način te s vremenom unapređuje.

Pomoć u provedbi projekata usmjerena je na pomoć u razjašnjavanju ugovornih obveza prema donatoru, osobitu kada govorimo o EU projektima, te pomoć u razvoju plana aktivnosti, monitoringa provedbe projekata, razvijanju partnerstava, pripremi narativnih i financijskih izvještaja itd.

Korisnici usluga u ovom području mogu biti: ustanove i organizacije sustava socijalne skrbi, zaštite okoliša, kulture, obrazovanja, udruge građana, zaklade i srodne organizacije. Ovisno o području djelovanja, korisnici usluga u ovom području mogu biti i tvrtke.

Vrste usluga koje pružamo u ovom području uključuju: radionice, seminare, savjetovanja, izravan rad na pripremi i/ili provedbi projekata te procjena pripremljenog projekta. Usluge se pripremaju sukladno stupnju prethodnog znanja u području razvoja i provedbe projekata naručitelja.

Administrator

Internetska stranica: www.addtim.hr

Pridružite nam se!

Pratite nas preko svih naših kanala ili izaberite vaš omiljeni.

RSSFacebookTwitter

Newsletter Modul
Joomla Extensions powered by Joobi

Razvoj Newsletter

Keep up to date on the latest from our network:

Unsubscribe

...JA Minisite

Usluge savjetovanja i edukacije koje doprinose održivom gospodarskom i društvenom razvoju uključujući razvoj projekata, organizacija, institucija i tvrtki.

...