ADD tim

Kontaktirajte nas na 01 457-11-26 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

English German Italian

Razvoj potencijala - Područja

Nalazite se ovdje: Home Područja djelovanja Uspostava sustava transparentne i učinkovite dodjele financijskih potpora

Ponedjeljak18 Veljača 2019

Uspostava sustava transparentne i učinkovite dodjele financijskih potpora

U

Hrvatskoj vlada prilično nepovjerenje u većinu natječaja kojima se dodjeljuju financijske potpore. Većinom razlozi za takav stav svoje temelje imaju u nedovoljno jasnim kriterijima ili nedovoljno pojašnjenim procedurama za dodjelu potpora. Nadalje, oni koji dodjeljuju potpore često svoje potencijale iscrpe u fazi pripreme i objave natječaja te stoga ostane vrlo malo prostora za detaljno planiranje i provedbu narednih koraka (donošenje konačnih odluka, praćenje provedbe financiranih aktivnosti, komunikacija s primateljima potpora, širom javnosti itd.). Korisnici usluga u ovom području mogu biti: vladine institucije zaduženu za raspodjelu i/ili dodjelu sredstava (financijskih potpora, darovnica i sl.) iz državnog ili lokalnog (županijskog, gradskog, općinskog) proračuna, zaklade i tvrtke. Vrste usluga koje pružamo u ovom području uključuju: razvoj organizacijskog sustava za dodjelu potpora, planiranje i priprema natječaja za dodjelu potpora, razvoj sustava za praćenje uspješnosti, vrednovanje učinka dodjeljenih potpora. Usluge se mogu provesti u obliku savjetovanja, radionica, pripreme i razvoja dokumentacije i izvještaja.

Administrator

Internetska stranica: www.addtim.hr

Pridružite nam se!

Pratite nas preko svih naših kanala ili izaberite vaš omiljeni.

RSSFacebookTwitter

Newsletter Modul
Joomla Extensions powered by Joobi

Razvoj Newsletter

Keep up to date on the latest from our network:

Unsubscribe

...JA Minisite

Usluge savjetovanja i edukacije koje doprinose održivom gospodarskom i društvenom razvoju uključujući razvoj projekata, organizacija, institucija i tvrtki.

...