ADD tim

Kontaktirajte nas na 01 457-11-26 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

English German Italian

Razvoj potencijala - Usluge

Nalazite se ovdje: Home Vrste usluga ADD tim Add tim

Ponedjeljak18 Veljača 2019

Add tim

Vizija ADD tima je postati tvrtka prepoznata po pružanju kvalitetne podrške razvojnim i poduzetničkim idejama, inicijativama i projektima.

Misija tvrtke je svojim klijentima pružiti usluge savjetovanja i edukacije koje doprinose održivom gospodarskom i društvenom razvoju uključujući razvoj projekata, organizacija, institucija i tvrtki.

ADD tim u brojkama:

  • 210 obrazovnih događanja
  • preko 4000 osoba sudjelovalo u obrazovnim događanjima
  • 57 provedenih evaluacija
  • preko 6000 sati pruženih savjetodavnih usluga
  • preko 100 udruga, zaklada i drugih nevladinih i neprofitnih organizacija koristilo neku od usluga ADD tima
  • preko 100 obrazovnih institucija primilo usluge savjetovanja i obrazovanja u području razvoja, pripreme i provedbe EU projekata
  • 13 tijela državne uprave, javnih ustanova i/ili institucija lokalne i regionalne samouprave koristilo usluge ADD tima
  • 16 domaćih tvrtki ili privatnih institucija koristilo usluge ADD tima
  • 13 inozemnih tvrtki ili institucija koristilo usluge ADD tima

Povijest ADD tima:

ADD tim d.o.o. djeluje od 2006. godine i prepoznat je kao konzultantska tvrtka koja pruža usluge savjetovanja i edukacije koje vode ka unapređenju poslovanja neprofitnih organizacija: vladine i nevladine institucije kao što su ministarstva, vladini uredi i agencije, ustanove i organizacije sustava socijalne skrbi, zaštite okoliša, kulture, obrazovanja, udruge građana, zaklade i srodne organizacije. Pored usluga koje tvrtka pruža navedenim institucijama i organizacijama neprofitnog sektora, klijenti ADD tima su i tvrtke ukoliko im zatreba potpora u nekom od područja djelovanja tvrtke. Važno je istaknuti kako se ovo područje pružanja savjetodavnih usluga tvrtkama znatno intenzivira, ponajviše u području usluga razvoja EU projekata i pripreme za korištenje EU fondova.


Pridružite nam se!

Pratite nas preko svih naših kanala ili izaberite vaš omiljeni.

RSSFacebookTwitter

Newsletter Modul
Joomla Extensions powered by Joobi

Razvoj Newsletter

Keep up to date on the latest from our network:

Unsubscribe

...JA Minisite

Usluge savjetovanja i edukacije koje doprinose održivom gospodarskom i društvenom razvoju uključujući razvoj projekata, organizacija, institucija i tvrtki.

...